PCM SERIES EMITATOR 5000W

Acest tip de emitator este solutia perfecta pentru toti radiodifuzorii care sunt interesati sa acopere o zona mai mare dintr-un judet sau o regiune.

Racirea emitatorului este cu lichid.
Circulația lichidului de răcire este realizată prin pompe redundante, de obicei integrate în dulapul de transmițător, conectat la schimbătorul de căldură exterior.
Debitului lichidului de răcire, precum și viteza ventilatorului schimbătorului de căldură, sunt controlate adaptiv, în conformitate cu nevoile reale de răcire.

Emitatorul permite schimbarea parametrilor prin intermediul software-ului fiind soluția perfectă pentru radiodifuzorii care au castigat o licitatie pentru un MUX si vor sa-si inceapa emisia in digital.

Categories: ,

Product Description

Emitatorul poate fi comandat atat in DVB-T / T2. Se pot comanda emitatoare atat in UHF cat si in VHF.

Filtrul RF este instalat în interiorul sau în exteriorul carcasei emitatorului, în funcție de configurația și cerințele specifice de operare.
Emitatorul este combinatia perfecta creeata in jurul platformei PCM, care este formata dintr-un excitator si un amplificator de putere.

Emitatorul poate fi configurat in sistem „dual drive”, folosind doua excitatoare (unul activ si unul pasiv), putand fi comandate de un modul „change over” care face comutarea automat in situatia in care excitatorul de baza se defecteaza, asigurand continuitatea emisiei in orice situatie.

PCM dispune de pre-corectii liniare și non-lineare pentru a optimiza performanța sistemului global. Pre-corecțiile pot fi statice (adică pe baza tabelelor de pre-stocate) sau adaptive, cu evaluarea în timp real și compensare posibilelor distorsiuni rezultate din amplificare.

PCM poate fi configurat local din panoul frontal, dar si de la distanță prin comenzi SNMP sau TCP / IP utilizand o interfață grafică pe care am proiectat-o in asa fel incat utilizatorului sa nu-i trebuiasca cunostinte deosebite, fiind un browser web.

PCM permite controlul de la distanță, putant modifica starile prin protocoale seriale sau porturi TCP / IP. Astfel platiforma poate fi cu ușurință monitorizata / configurata și actualizata, folosind o conexiune LAN sau o un port USB.

Cereti oferta


Additional Information

Brand

TRedess