Obiectiv

OBIECTIVUL NOSTRU 

A fost de la inceput (1993, anul infiintarii Societati) si a ramas acelasi, acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri.
Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii primite de la clientii mai vechi.
Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica solicitare a actualului si/sau potentialului client.

PROFESIONALISM

Tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile pentru indepliirea fiecarei solicitari a clientului.

CALITATE

Aceasta reprezinta valoarea de baza a DEVER Comunicatii SRL. Ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.

INITIATIVA

Chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru oricine in business-ul pe ne desfasuram activitatea. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.