Echipamente de studio

View as:
 • FALCON 3i

  FALCON 3i este cea mai rentabilă și de înaltă eficienta care combină functiile unui procesor audio digital, un coder RDS si un generator stereo.
  Daca alegeti unul din emitatoarele FM din gama noastra (mai putin seria PTX-DDS), cu acest tip de procesor va rezolvati si partea de dinamica audio si coderul RDS
  FALCON 3i oferă un sunet de inalta calitate, tare și clar, asigurand controlul fiecărui parametru audio. Cu acest echipament orice studio (oricat de mic) va asigura obținerea unui sunet unic, special conceput, care rivalizeaza cu cel al celor mai scumpe procesoare audio de pe piata.

  Read more
 • FALCON 50

  FALCON 50 FM este cel mai bine comercializat procesor din gama comercializata de noi. Acest model asigura modelarea sunetul în funcție de nevoile dumneavoastră.
  Este bine cunoscut faptul că toți radiodifuzorii doresc să utilizeze lățimea de bandă complet, obținând cel mai mare impact în timp, pastrand deviatia de frecventa ridicata.
  Indiferent de ceea ce cerințele sunt, FALCON 50 FM răspunde la orice provocare, oferind performanțe consistente în cea mai mare varietate de medii artistice.
  FALCON 50 FM dezvaluie o structura puternica, formata din 6 benzi

  Read more
 • FALCON VS

  Încorporeaza un generator digital stereo, asigură un semnal MPX extrem de precis.
  RDS Encoder (opțional) este compatibil cu UECP SPB490 si oferă 2 seturi de date cu o gamă largă de servicii statice, inclusiv text radio.
  FALCON VS dispune de conectivitate completă, cu intrări analogice și digitale AES / EBU și ieșiri (peste conectori XLR) și 2 ieșiri MPX independente, USB, GPI și porturi seriale.
  Circuitul de by-pass hardware este întotdeauna inclus pentru a garanta prezența audio și continuitatea programelor audio.

  Read more
 • GENIUS D

  GENIUS D permite conectarea a 2 surse de intrare analogica și verifică în mod constant prezența audio principal.
  În caz de defecțiune, GENIUS D comută sursa de intrare de la intrarea principala pe intrarea de backup.
  Timpul de realizare a comutarii este reglabil prin intermediul software-ului..
  Comutarea sursei de intrare poate fi automată sau manuală prin intermediul panoului frontal, software-ul sau GPIn

  Read more
 • OXYGEN 3

  OXYGEN 3 este o consolă compact audio pentru emisie in direct și producție. Este foarte simplu de utilizat și oferă o flexibilitate maximă de funcționare.
  Consola OXYGEN 3 este o piesa complet autonoma de orice soft, care nu necesită nici un echipament suplimentar pentru a funcționa.
  OXYGEN 3 este disponibil in doua versiuni : cu sau fara egalizor de nivel la intrare (aceasta din urma verisiune fiind denumita OXYGEN 3 ST)

  Read more
 • OXYGEN 4

  OXYGEN 4 este o consolă compacta audio pentru emisie in direct și producție. Este foarte simplu de utilizat și oferă o flexibilitate maximă de funcționare.
  Consola OXYGEN 3 este o piesa complet autonoma de orice soft, care nu necesită nici un echipament suplimentar pentru a funcționa.
  OXYGEN 3 este disponibil in doua versiuni : cu sau fara egalizor de nivel la intrare (aceasta din urma verisiune fiind denumita OXYGEN 3 ST)

  Read more
 • OXYGEN 4 digital

  OXYGEN 4 DIGITAL este o consolă compacta audio pentru emisie in direct și producție. Este foarte simplu de utilizat și oferă o flexibilitate maximă de funcționare.
  Este un mixer complet digital alimentat de cele mai noi procesoare Texas Instruments DSP, cu 18 intrări digitale și analogice, un router Crosspoint, procesare pe 32 de biți, ratele de eșantionare de până la 96kHz, asigurand rata de eșantionare pe toate intrările digitale, cu EQ și reglaj de dinamica pe fiecare canal.
  Toate aceste instrumente pot fi accesate de pe suprafața de control, dar ele pot fi, de asemenea, controlate de la un PC atașat la consola prin intermediul rețelei IP.

  Read more
 • OXYGEN 5 DIGITAL

  OXYGEN 5 DIGITAL este o consolă compacta, un produs de ultima generatie care asigura necesitatile unui studio radio pe moment dar si pentru viitor.
  Conceputa pentru a deveni „coloana vertebrală“, această consolă de mixaj este versatil, fiind usor de adaptat la evoluțiile tehnice viitoare si la necesitatile de dezvoltare ale unui studio.

  Read more

Showing all 8 results