DAB TX – VHFIII – 3750W

Acest tip de emitator este solutia perfecta pentru toti radiodifuzorii care dispun de mai multe programe sau doresc o licenta de emisie si nu mai exista loc in spectru pe zona respectiva.
Standardul DAB permite transmiterea a 22 de posturi radio simultan pe aceeasi frecventa !!

Emitatorul se preteaza atat ca emitator de sine statator, cat si ca translator (preia o frecventa si o distribuie pe aceeasi frecventa sau pe o alta frecventa, pentru a acoperi zone de penumbra ale statiei mama). Este ideal pentru a acoperi un judet sau o regiune.
Standard TS 102 428 – (DAB/DAB+/DMB)

Product Description

Compresia audio folosește tehnologia MPEG, iar transmisia se face cu o rată de 192 Kbit/s ceea ce asigură o calitate înaltă a sunetului, apropiată de cea a unui CD audio. Semnalul astfel micșorat este difuzat sub formă de date împreună cu alte informații prin intermediul unei frecvențe radio clasice FM. Difuzarea în sistemul DAB se face în bloc, fiecare bloc fiind un pachet de programe asociate
Folosind un astfel de emitator, aveti urmatoarele avantaje :
– mai multe programe de radio folosesc același emițător.
– rezistență sporită la perturbații
– aparatele de radio DAB au și afișaj electronic cu posibilitatea adăugării de conținut media complex (imagini fixe sau în mișcare, interconectare la internet) și alte servicii de date (numele postului, parametrii recepției, text de identificare a programului radio, titlul piesei muzicale ce se difuzează, imaginea copertei CD-ului, informații de trafic, vreme, apeluri de urgență, paging, informații financiare etc)
– căutarea posturilor nu se mai face numai după frecvență ci și după nume
– pentru acoperirea unei zone echivalente celei FM, costurile sunt mult mai reduse
– folosirea aceleași frecvențe pe întreg teritoriul, cu relee sincronizat
Este si o excelenta solutie si pentru un nou business, pentru a inchiria frecventa de emisie si altor posturi din piata care nu pot obtine altfel licenta de emisie, spectrul fiind prea incarcat.

In acest moment, toate autovehicolele noi sunt dotate cu receptoare de radio DAB, astfel incat utilizarea unui astfel de emitator nu este o utopie. Chiar si noi punem la dispozitie receptoare de radio DAB pentru cei interesati..

[contact-form-7 id=”743″ title=”Contact”]

Additional Information

Brand