COMPACT 10000 W

TK 10k COMPACT

Cu un design compact și un excelent raport pret / performanta fac ca aceste emitatoare ideale pentru aplicații mid-power. Conceptul modular le face redundante pentru configuratii “N + 1” , conform specificatiilor clientului potrivite pentru toate aplicațiile.
Conceptul modular suportă configurații într-o gamă largă de puteri de până la 10 kW, care încorporează 2 excitatoare cu „change over”si in configuratie cu
⦁ 5 amplificatoare de 2 kW sau
⦁ 4 amplificatoare de 2,5 kW,
asigurand eficiența RF și stabilitate de putere maximă, cu un control automat al amplificării. In plus, prin integrarea tehnologiei LDMOS, este garantată o eficiență ridicată.

Punem la dispozitia clientilor si configurari de structuri speciale, de genul:
– echipamente de monitorizare locale sau prin telemetrie ;
– pach pannel care sa asigure functionarea pe antena sau la alegere pe sarcini artificiale
sau orice alte configuratii dorite de Dumneavoastra.

Product Description

De asemenea, aceasta gama de emitatoare oferă o fiabilitate ridicată, cu caracteristici cum ar fi : alimentarea cu energie duală pentru amplificatoare și putere de funcționare limitată, în cazul în care unul dintre modulele de putere se defecteaza.
Emitatoarele sunt construite cu codere de inalta performanta, permitand intrari : L & R analogice, intrari mono, compozit MPX si auxiliare SCA / RDS , S/PDIF, TOSLINK, AES / EBU in standard.
Emitatoarele sunt concepute pentru a fi monitorizate si telecomandate prin modem GSM , prin WEB sau SNMP (ca optiune).

Am urmarit asigurarii unei eficiente ridicate a emitatorului si aceasta este asigurata prin incorporarea sistemului PFC (Power Factor Corrector), care asigură o eficiență maximă pentru economisirea de energie și de protecție a mediului, care să asigure o eficiență ridicată în întreaga lățime de bandă.

Cereti oferta


Additional Information

Brand

R.V.R. ELECTRONICA