Home   |   Despre   |   Cariere   |   Harta site   |   Contact  
Te afli la: Home / Produse / Emitatoare Tv / Emitatoare Tv profesionale / Emitatoare Tv digitale / / Emitator Tv cu putere de la 12 W la 5 KW:

Emitator Tv cu putere de la 12 W la 5 KW

Generatia actuala de emitatoare Tv, utilizand amplificatoare de banda larga in tehnologie MOS and LD-MOS este moderna si de ultima generatie, deoarece acesta va fi viitorul in urmatorii ani, asigurand o configuratie redundanta.
Asiguram emitatoare atat in VHF cat si in UHF si in toate standardele (
DVB-T/H, DVB-T2 etc)
O funcție cheie a echipamentului este corectorul digital de liniaritate care asigura posibilitatea de a stoca și reamintirea a până la 8 setari diferite. Corectorul asigura pre-corectia caracteristicii amplitudine/frecventa simultan si cu întârzierea de grup, pentru a preveni distorsiunile introduse de etajele de amplificare si ale filtrului de iesire.
Tehnologia actuala ne permite sa punem la dispozitie mai multe interfete optionale:
- ADC (Analog to Digital Converter) for Video and Audio analog inputs (for analog modulation standards)
- ASI (Asynchronous Serial Interface)
- Ethernet (T.S. over IP) able to receive MPEG transport streams (encapsulation ProMpeg COP#3 rel.2)
Emitatorul este echipat cu oscilator digital, fiind posibila selectarea oricarei frecvențe de ieșire, cu rezoluție de 1Hz.
Punem la dispozitie si opțiunea unui receptor GPS, dezvoltat special pentru funcția de sincronizare, care oferă semnale (1PPS și 10MHznecesare pentru sincronizarea emițătorului atunci când funcționează în modul SFN dar si pentru un mai bun control al stabilitatii frecventei de emisie.

Seria MTX ofera urmatoarele sisteme adiacente :
-
circuite de monitorizare și de protecție , inclusiv pentru amplificatoarele de putere (fold-back), pentru a reduce puterea de ieșire in caz de VSWR marit, sau supra-incalzirea modulelor componente sau suprasarcini electrice pe sursa de alimentare ;
- functie "Soft Start" ;
- ALC (Automatic Level Control) pentru limitarea puterii RF
- Local Control pe un panou local cu LCD si tastatura
- LAN Interface (Ethernet Base T 10/100 – RJ45 connector) aditional cu RS485
- Web Server cu acces protejat prin parola si with username (3 nivele diferite de control) care va assigura citirea si setarea parametrilor echipamentelor noastre.

Gama puterilor de iesire sunt (output filter loss - 6 cavities for included)
:
dand click pe fiecare model, veti avea acces la toate caracteristicile tehnice ale echipamentului selectatVa rugam ca la solicitarea ofertei de pret, sa specificati modelul MTX dorit :
MTX D urmat de CIFRE.
cifrele de dupa litera anterioara reprezinta puterea de iesire a emitatoruluiprodotti%5c1%5c163%5cb_xx_mtx_series_03_2012.pdf