SLIM SERIES EMITATOR 5000W

Platforma SLIM este solutia perfecta pentru toti radiodifuzorii care sunt interesati sa acopere o regiune a tarii.

Racirea emitatorului este cu aer.

SLIM permite schimbarea parametrilor prin intermediul software-ului fiind soluția perfectă pentru radiodifuzorii care au castigat o licitatie pentru un MUX si vor sa-si inceapa emisia in digital.
Seria SLIM poate fi comandata atat in DVB-T / T2. Se pot comanda emitatoare atat in UHF cat si in VHF.

Categories: ,

Product Description

SLIM este combinatia perfecta creeata in jurul platformei PCM, care este formata dintr-un excitator si un amplificator de putere. Cu 3 amplificatoare realizam cei 5000 W.

Astfel, ca si in cazul PCM-ului, SLIM poate functiona atat ca un emițător, cat si ca un translator (functionand pe un alt canal decat cel de receptie) sau repetor („GAP filler” cu emisie in acelasi canal, perfect pentru SFN – Single Frequency Network ).
In plus, se poate asigura configurarea in sistem „dual drive”, folosind doua excitatoare (unl activ si unul pasiv), putand fi comandate de un modul „change over” care face comutarea automat in situatia in care excitatorul de baza se defecteaza, asigurand continuitatea emisiei in orice situatie.

PCM dispune de pre-corectii liniare și non-lineare pentru a optimiza performanța sistemului global. Pre-corecțiile pot fi statice (adică pe baza tabelelor de pre-stocate) sau adaptive, cu evaluarea în timp real și compensare posibilelor distorsiuni rezultate din amplificare.

PCM poate fi configurat local din panoul frontal, dar si de la distanță prin comenzi SNMP sau TCP / IP utilizand o interfață grafică pe care am proiectat-o in asa fel incat utilizatorului sa nu-i trebuiasca cunostinte deosebite, fiind un browser web.

PCM permite controlul de la distanță, putant modifica starile prin protocoale seriale sau porturi TCP / IP. Astfel platiforma poate fi cu ușurință monitorizata / configurata și actualizata, folosind o conexiune LAN sau o un port USB.

[contact-form-7 id=”743″ title=”Contact”]

Additional Information

Brand

Delta Meccanica