OXYGEN 3

OXYGEN 3 este o consolă compact audio pentru emisie in direct și producție. Este foarte simplu de utilizat și oferă o flexibilitate maximă de funcționare.
Consola OXYGEN 3 este o piesa complet autonoma de orice soft, care nu necesită nici un echipament suplimentar pentru a funcționa.
OXYGEN 3 este disponibil in doua versiuni : cu sau fara egalizor de nivel la intrare (aceasta din urma verisiune fiind denumita OXYGEN 3 ST)

Product Description

Tredes – High power

Fiecare consolă are întotdeauna două ieșiri echilibrate, plus un număr de ieșiri dezechilibrate furnizate pe pini conectori RCA.
Mai mult decât atât, în timp ce OXYGEN 3 e caracterizata de intrari de linie dezechilibrată (conectori pin RCA), OXYGEN 3 ST are ca si caracteristici intrarile de linie balansate electronic pe conector Jack ¼” mama.
Cadrul este realizat din otel inox si aluminiu realizate, existand optional si finisaj din lemn disponibil. Componente electronice au fost selectate din cele mai bune de pe piață. Toate piesele (in special potentiometrele, comutatoarele, conectorii) sunt supuse testelor și uzură.
Doua VU-metre mari, cu LED-uri cu memorie permit un control constant și fin al semnalelor master și monitor.

[contact-form-7 id=”743″ title=”Contact”]

Additional Information

Brand

AXEL TECHNOLOGY