FOURTH SERIES EMITATOARE DE MICA PUTERE

Emitatoare comercializate de noi acoperă o gamă largă de putere de ieșire, de la 10W la 2400W, bazate pe arhitecturi de sistem de sine statatoare pentru puteri reduse si modulare pentru puteri medii .
Echipamentele sunt construite pentru a beneficia de control complet la nivel local și la distanță,
plus toate funcționalitățile opționale cum ar fi :
⦁ receptor GPS
⦁ receptor de satelit (DVB-S / S2),
⦁ semnal de intrare terestră (DVB-T / T2),
și poate fi construit în variante de sine statatoare dar si 1 + 1 și N + 1

Categories: ,

Product Description

Ca dimensiuni, acestea sunt :
· 10-75W in 1HU
· 150W in 2HU
· 275W in 3HU (Class AB)
· 400W in 3HU (UWB Doherty)

Emitatoarele au patru intrări redundante cu posibilitate de comutare intre ele complet fără sudură de comutare : două TS ower IP și două intrări ASI. În mod opțional emitatorul poate incorpora un receptor de satelit oferind semnal DVB-S / S2 intrare.
Emitatoarele pot lucra si ca translatoare, receptionand programe terestre in DVB-T sau T2 . In DVB-T2 sunt capabile sa lucreze in sistem SFN utilizand T2-MI+Mode A putand regenera semnalul primit
GPS-ul încorporat este disponibil ca opțiune și poate fi individual (un GPS în fiecare unitate) sau
partajat (un GPS este utilizat de mai multe emitatoarele din același site, pentru mai multe canale)
Echipamentele tip Gap-filler pot functiona ca translatoare in MFN sau in retrasmitand in acelasi canal in sistem SFN. Gap-filler incorporeaza DEEC sistem (Doppler Enhanced Echo Canceller), capabil sa rezolve conditiile de ecou cele mai dificile.
Amplificatoarele sunt bazate pe sisteme de inalta eficienta utilizand Ultra Wide Band Doherty.
Panoul frontal dispune de un display LED , care permite pe langa vizualizarea parametrilor principali, si vizualizarea diferitelor log-uri precum si realizarea setarilor acestor parametri. Monitorizarea si comanda emitatorului poate fi facuta si prin telemetrie SNMP, asigurandu-va toata disponibilitatea locala de setare si monitorizare ca si cand ati fi langa emitator. Prin sistemul de telemetrie pus la dispozitie, puteti monitoriza inclusiv semnalul Tv fara a fi in site si fara un analizor de spectru, deoarece va punem la dispozitie un „spectrum graphs” care va pune la dispozitie MER si valorile palierelor.

[contact-form-7 id=”743″ title=”Contact”]

Additional Information

Brand

AXEL TECHNOLOGY