FALCON 3i

FALCON 3i este cea mai rentabilă și de înaltă eficienta care combină functiile unui procesor audio digital, un coder RDS si un generator stereo.
Daca alegeti unul din emitatoarele FM din gama noastra (mai putin seria PTX-DDS), cu acest tip de procesor va rezolvati si partea de dinamica audio si coderul RDS
FALCON 3i oferă un sunet de inalta calitate, tare și clar, asigurand controlul fiecărui parametru audio. Cu acest echipament orice studio (oricat de mic) va asigura obținerea unui sunet unic, special conceput, care rivalizeaza cu cel al celor mai scumpe procesoare audio de pe piata.

Product Description

Încorporeaza un generator digital stereo, asigură un semnal MPX extrem de precis.
RDS Encoder (opțional) este compatibil cu UECP SPB490 si oferă 2 seturi de date cu o gamă largă de servicii statice, inclusiv text radio.
FALCON 3i dispune de conectivitate completă, cu intrări analogice și digitale AES / EBU și ieșiri (peste conectori XLR) și 2 ieșiri MPX independente, USB, GPI și porturi seriale.
Circuitul de by-pass hardware este întotdeauna inclus pentru a garanta prezența audio și continuitatea programelor audio.

[contact-form-7 id=”743″ title=”Contact”]